59 Beste Happy Easter-wensen, berichten en citaten voor paaskaarten
Laatst bijgewerkt: 31 maart 2021

Stuur een vrolijk Pasen-bericht naar familie en vrienden, of ze nu vieren in de christelijke traditie of gewoon genieten van samenkomen om te veel chocolade te eten!

Pasen is een tijd van vernieuwing en een nieuw begin. Het markeert een van de belangrijkste vieringen op de christelijke kalender en valt samen met de komst van de lente. Wens je vrienden en familie een heel vrolijk Pasen met een van onze doordachte paaswenskaartberichten, grappige wensen voor kinderen, lentecitaten of een prachtig bijbelvers. Er zijn ook prachtige gratis afdrukbare sjablonen voor paaskaarten en veel leuke kleurpagina’s voor Pasen!

Gebruik deze links om naar een bepaalde sectie te gaan, of scroll naar beneden op de pagina om al onze paaswensen, berichten, citaten en gratis printables te bekijken.

Familie vrienden
Voor kinderen
Religieuze berichten
Bijbelcitaten
Citaten voor Pasen en lente
Paaskaarten
Gekleurde pagina’s

Fijne paaswensen voor familie en vrienden

Stuur deze Pasen een bericht van hoop en liefde naar vrienden en familie met een van onze prachtige paaswenskaartberichten. Want ook als jullie niet bij elkaar kunnen zijn, kunnen jullie allemaal meedelen in de “egg-citement” van deze bijzondere dag!

Moge uw mand vol zijn, uw chocolaatjes zoet en uw zegen veel. Gelukkig Pasen!

Ik wens je een heerlijk paasweekend met je familie, veel chocolade en de schoonheid van de lente om je heen.

Ik wens je vreugde en geluk deze Pasen.

Ik stuur je de liefste wensen deze Pasen – ik hoop dat je een geweldige dag hebt!

Ook al zijn we ver uit elkaar, je zit altijd in mijn hart. Fijne Paasdagen voor jullie.

Vrolijk Pasen van onze familie voor de jouwe. Moge deze Pasen u en uw dierbaren vrede, hoop en vreugde brengen.

Ik hoop dat je mand vol zit met Paaszegeningen!

Ik wens je een fijne lente en een vrolijk Pasen!

Ik stuur je de warmste wensen deze Pasen. Ik ben dankbaar voor je liefde, steun en vriendschap.

Gelukkig Pasen! Ik hoop dat je vandaag een geweldige tijd hebt met je dierbaren.

Wat een prachtig paasgeschenk – het geschenk van de lente! Moge u zich vernieuwd voelen door de seizoenswisseling en vervuld zijn van hoop voor de komende dagen.

Leuke vrolijke paasgroeten voor kinderen

Weet u niet zeker wat u op een paaskaart aan uw kinderen moet schrijven? Deze leuke en grappige woordspelingen en kaartberichten voor vrolijk Pasen zijn een leuke manier om je kinderen een heel “hoppig” Pasen te wensen!

Ik hoop dat je een ei-cellent Pasen hebt!

We hopen dat je een heel hoppig Pasen hebt!

Hoppige Pasen tot een konijnenspecial!

Ik wens je deze Pasen een mand vol ei-citaten!

Oren voor jou deze Pasen!

Je bent een ei-ceptional kind!

Vrolijk Pasen voor een of ander konijntje dat me altijd de stuipen op het lijf jaagt.

Oren hopen dat je een heel Hoppig Pasen hebt!

We hopen dat je een ei-stra speciale Pasen hebt!

Hey daar, hop dingen! Een hoppig Pasen!

En deze volgende woordspeling voor Pasen is geweldig voor tieners die denken dat ze een beetje te cool zijn om deel te nemen aan het zoeken naar paaseieren.

Niemand is te hip om te hoppen met Pasen. Gelukkig Pasen!

Fijne paaswensen, berichten en citaten

Religieuze Happy Easter Card-berichten

Op Paaszondag vieren we de opstanding van Jezus Christus. De opstanding betekent de belofte van verlossing, de vergeving van zonden en eeuwig leven voor degenen die ervoor kiezen Hem te volgen. Het is een tijd om samen te komen met medechristenen om te bidden, te vieren en na te denken over ons geloof. Zelfs als je dit jaar niet persoonlijk bij elkaar kunt zijn, zegen en moedig je vrienden en familie aan met een van deze prachtige christelijke paaswensen.

Hij is gerezen! Moge je de liefde van God ervaren met Pasen en altijd.

Moge ons hart gevuld zijn met hoop, vrede en liefde als we het offer van Jezus Christus gedenken. Een vrolijk Pasen toegewenst.

Moge je deze Pasen gezegend worden met het mooiste geschenk: hoop.

Moge je leven altijd helder schijnen in de warmte van Zijn liefde. Gelukkig Pasen.

Als we nadenken over het wonder van de opstanding, moge uw geloof vernieuwd worden en uw hart nieuw gemaakt worden met de hoop die Pasen brengt.

Moge je vandaag en altijd Gods liefde voor jou voelen. Gelukkig Pasen.

Laat het licht van Zijn liefde door je heen schijnen deze Pasen en altijd.

Bedankt voor al je liefde en steun. Moge deze Pasen gezegend zijn.

God zegene u, en moge u een mooi Pasen hebben.

Gelukkig Pasen! Gedachten en gebeden op deze bijzondere zondag!

Moge de zegeningen van Paaszondag u het hele jaar door volgen. Ik hoop dat je dag gevuld is met hernieuwde hoop, vrede en vreugde!

Veel zegen gewenst op deze heilige dag. Gelukkig Pasen!

Moge het wonder van Pasen jullie vrede, hernieuwd geloof en troost brengen in deze uitdagende pandemische tijden.

Dit bijbelvers maakt ook een mooi religieus Pasen-kaartbericht. Voor meer paasbijbelverzen, scroll naar het onderstaande gedeelte.

Alle lof zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus! In zijn grote barmhartigheid heeft hij ons een nieuwe geboorte gegeven tot een levende hoop door de opstanding van Jezus Christus uit de doden,

1 Petrus 1:3

Fijne paaswensen, berichten en citaten

Vrolijk Pasen Bijbelverzen

In deze sectie vind je een verzameling mooie en hoopvolle bijbelverzen over Pasen. Voeg ze toe aan een Happy Easter-wenskaartbericht of gebruik ze op sociale media. Als u meer wilt lezen, kunt u op de links klikken om het volledige bijbelvers te lezen.

Hij is hier niet; hij is opgestaan! Bedenk hoe hij u vertelde, terwijl hij nog bij u was in Galilea: ‘De Mensenzoon moet worden overgeleverd aan de handen van zondaars, gekruisigd worden en op de derde dag weer worden opgewekt.'”

Lukas 24:6-7

Jezus zei tegen haar: “Ik ben de opstanding en het leven. Wie in mij gelooft, zal leven, ook al sterft hij; en wie leeft door in mij te geloven, zal nooit sterven. Geloof je dit?”

Johannes 11:25-26

Daarom, als iemand in Christus is, is de nieuwe schepping gekomen: het oude is verdwenen, het nieuwe is hier!

2 Korintiërs 5:17

Alle lof zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus! In zijn grote barmhartigheid heeft hij ons een nieuwe geboorte gegeven tot een levende hoop door de opstanding van Jezus Christus uit de doden,

1 Petrus 1:3

‘Wees niet ongerust,’ zei hij. “U zoekt Jezus de Nazarener, die werd gekruisigd. Hij is opgestaan! Hij is niet hier. Zie de plaats waar ze hem hebben gelegd. Maar ga, zeg tegen zijn discipelen en Petrus: ‘Hij gaat u voor naar Galilea. Daar gaat u heen.’ je zult hem zien, precies zoals hij je vertelde.'”

Marcus 16:6-7

Jezus zei: “Houd mij niet vast, want ik ben nog niet opgestegen naar de Vader. Ga in plaats daarvan naar mijn broeders en zeg tegen hen: ‘Ik stijg op naar mijn Vader en uw Vader, naar mijn God en uw God.'” Maria Magdalena ging naar de discipelen met het nieuws: “Ik heb de Heer gezien!” En ze vertelde hun dat hij deze dingen tegen haar had gezegd.

Johannes 20:17-18

Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.

Johannes 3:16

De engel zei tegen de vrouwen: “Wees niet bang, want ik weet dat jullie Jezus zoeken, die werd gekruisigd. Hij is niet hier, hij is opgestaan ​​zoals hij zei. Kom kijken waar hij lag.

Mattheüs 28:5-6

Toen ik hem zag, viel ik als dood aan zijn voeten. Toen legde hij zijn rechterhand op mij en zei: “Wees niet bang. Ik ben de Eerste en de Laatste. Ik ben de Levende; ik was dood, en kijk nu, ik leef voor eeuwig en altijd! En ik houd de sleutels van de dood en Hades.

Openbaring 1:17-18

Want hij heeft ons gered uit de heerschappij van de duisternis en ons gebracht in het koninkrijk van de Zoon die hij liefheeft, in wie we verlossing hebben, de vergeving van zonden.

Kolossenzen 1:13-14

Toen zei Jezus tegen hem: “Omdat je mij hebt gezien, heb je geloofd; gezegend zijn zij die niet hebben gezien en toch hebben geloofd.”

Johannes 20:29

Vrolijk Pasen Citaten en Gezegden

Deze prachtige citaten over Pasen en de lente reflecteren op de ware betekenis van Pasen, op de komst van de lente en op dit seizoen van nieuw leven, vreugde en veranderingen in ons leven.

Onze Heer heeft de belofte van opstanding geschreven, niet alleen in de boeken, maar in elk blad in de lente.

~ Maarten Luther

Waar bloemen bloeien, ook hoop.

~ Lady Bird Johnson

‘Het was Paaszondag. De vol bloeiende bomen vulden de hele lucht met geur en vreugde.

~ Henry Wadsworth Longfellow

De lente brengt nieuwe groei. Verwijder het slechte en maak nieuw voor iets moois.

~ Onbekend

Het grote geschenk van Pasen is hoop – christelijke hoop die ons dat vertrouwen geeft in God, in zijn uiteindelijke triomf, en in zijn goedheid en liefde, die niets kan afschudden.

~ Basilicum Hume

Lente: een mooie herinnering aan hoe mooi verandering echt kan zijn.

~ Onbekend

Een tuin planten is geloven in morgen.

~ Audrey Hepburn

Ik geloof in het christendom zoals ik geloof dat de zon is opgekomen: niet alleen omdat ik het zie, maar omdat ik daardoor al het andere zie.

~ CS Lewis

Bloemen maken zich geen zorgen over hoe ze gaan bloeien. Ze gaan gewoon open en draaien zich naar het licht en dat maakt ze mooi.

~ Jim Carrey

Regenbuien in april brengen bloemen in mei.

~ Onbekend

Dat is een goede zaak van deze wereld, er zijn altijd meer bronnen.

~ LM Montgomery

Eieren zoeken is het bewijs dat uw kinderen dingen kunnen vinden wanneer ze dat echt willen.

~ Onbekend

Gratis afdrukbare vrolijke paaskaarten

Gratis afdrukbare Happy Easter-kaarten in hoogwaardig PDF-formaat die u thuis kunt afdrukken en vouwen om aan uw vrienden en familie te geven! Inclusief schattige paashazen, prachtige aquarelprints, religieuze kaartontwerpen en meer! Er is ook een reeks kaartontwerpen voor de kinderen om in te kleuren.

Gratis afdrukbare paaskaarten - 44 ontwerpen

Vrolijk Pasen Kleurplaten

Op zoek naar superleuke kleurplaten voor Pasen? Klik op de collecties hieronder om veel paashazen en -kuikens te vinden, overvolle paasmanden, christelijke en religieuze afbeeldingen, lentebloemen en paaseieren met patronen om in te kleuren. Er zijn ook prachtig gedetailleerde paasafbeeldingen voor oudere kinderen en volwassenen!

Geschriften ontleend aan de Heilige Bijbel, New International Version®, NIV®. Copyright © 1973, 1978, 1984, 2011 door Biblica, Inc.™ Gebruikt met toestemming van Zondervan. Alle rechten voorbehouden wereldwijd. www.zondervan.com De “NIV” en “New International Version” zijn handelsmerken die zijn gedeponeerd bij het United States Patent and Trademark Office door Biblica, Inc.™creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Exclusivetuningworldwide
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart