De virtuele vakantiemarkt van DoSayGive is er!

Het is een van de mooiste tijden van het jaar bij DoSayGive: onze virtuele kerstmarkt is hier!

Als je ooit eerder op een kerstmarkt bent geweest, dan weet je hoe leuk het is om alle leuke, feestelijke cadeaus van kleine merken en bedrijven te bekijken. Welnu, we hebben die traditie overgenomen en hier opnieuw gecreëerd – zodat u vanuit het comfort van uw eigen huis (of telefoon!) kunt winkelen – en u kunt bladeren door enkele van onze favoriete kleine bedrijven en vroeg beginnen met winkelen voor de feestdagen! De kerstmarkt van dit jaar is de beste tot nu toe, en DoSayGive-lezers krijgen exclusief kortingen. Hieronder staan ​​ze allemaal op een rijtje!

Dit is het jaar om vroeg je kerstinkopen te doen. Hieronder vind je cadeaus voor iedereen op je lijst – kinderen, leraren, buren, klanten en meer!

Bedankt aan alle geweldige kleine merken die dit jaar met ons hebben samengewerkt in de Holiday Market. En bedankt dat je klein hebt gewinkeld!

De kerstmarkt eindigt op zondag 17 oktober. Door vroeg te winkelen (ook bekend als nu!), steun je zowel een klein bedrijf (en een klein team achter de schermen) als hen te helpen de vakantiedrukte en overweldiging die gepaard gaat met de vakantie. Dus namens al onze kleine bedrijven en merkpartners, BEDANKT!

We zullen de komende week meer van deze geweldige kleine bedrijven delen hier op de blog, op Instagram en in onze nieuwsbrief! Zorg ervoor dat je geabonneerd bent op onze e-mails, zodat je niets mist, en volg ons @DoSayGive waar we je meer van deze ongelooflijke geschenken zullen laten zien!

Foto: Audrie Dollins

Lee

Winkel de post


creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Exclusivetuningworldwide
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart