Rustieke elegantie: inspiratie voor een Thanksgiving-tafel voor buiten

Vorige week deelden we inspiratie voor een makkelijke Thanksgiving-tafel voor kinderen. Vandaag draait het allemaal om het verhogen van je Thanksgiving-tafel buiten. Als je dit jaar buiten eet, kun je nog steeds traditie en elegantie op tafel brengen terwijl je geniet van de rustieke schoonheid van de natuur!

Vergeet niet een mand met dekens aan te bieden of op de rugleuning van stoelen te leggen voor gasten. Buitenverwarmers kan in sommige klimaten ook een goede optie zijn! Opmerking: Vlamloze kaarsen zijn misschien beter dan echte kaarsen als u op een winderige plek zit.

Alle bronnen om deze tafel opnieuw te maken zijn gekoppeld, maar als je een tafel wilt die je in één klap kunt kopen. uitchecken deze prachtige set van On the Avenue op onze Gift Guide for Her. Het riet en rotan zouden zo mooi staan ​​op een buitentafel!

Een ander eenvoudig idee om uw feesttafel te dekken, is huren bij Vers gezet waar u online designer tafelkleden, servetten en opladers kunt huren. Freshly Set is een slim en budgetvriendelijker alternatief, zeker als je geen hele nieuwe look voor je tafel wilt aanschaffen.

Je kunt in deze populaire post door meer mooie herfsttaferelen en inspiratie bladeren!

bronnen:

loper (koraal uitverkocht maar vergelijkbaar hier) | jurk | laarzen

melamine platen (Spode’s Woodland China zou mooi zijn) | papieren placemats |

servetten (vergelijkbaar) | deken gooien | bloemen van Woodland Breckenridge maar neem contact op met uw plaatselijke bloemist of Boerenmeisje Bloemen lever Thanksgiving-centerpieces die erg op elkaar lijken!| kaarsen |

Lee

Winkel de post


creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Exclusivetuningworldwide
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart