74 Zomer Kleurplaten | Gratis printables voor kinderen en volwassenen
Laatst bijgewerkt: 14 mei 2021

Op zoek naar leuke zomerse kleurplaten om in te kleuren? Je bent op de juiste pagina beland! Je vindt een enorm scala aan gratis afdrukbare kleurplaten die de vrijheid en het plezier van de zomervakantie vastleggen.

Print en kleur foto’s in van zwemmen en spelen op het strand, ontspannen tijdens een zomerpicknick, kamperen en buitenactiviteiten op zomerkamp. Er zijn zoveel leuke zomerscènes om uit te kiezen!

Onze zomerkleurplaten zullen de kleintjes zeker bezig houden op die warme dagen wanneer ze gewoon binnen willen afkoelen! Er zijn ook wat meer ingewikkelde ontwerpen voor volwassenen, perfect voor als je een moment van rust voor jezelf wilt nemen en wilt ontsnappen aan de chaos van de zomervakantie!

Kies uit foto’s van kinderen die zwemmen, snorkelen, zandkastelen bouwen op het strand, afkoelen in het zwembad, picknicken, zomerkampactiviteiten zoals kanoën en zeilen, en rond het kampvuur zitten en marshmallows roosteren! Er zijn makkelijke afbeeldingen voor kleuters om in te kleuren en meer ingewikkelde ontwerpen voor de grotere kinderen. We hopen dat je een kleurplaat vindt die je leuk vindt!

Deze printables zijn alleen voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Scroll naar beneden op de pagina om al onze gratis kleurpagina’s te zien. Als je het leuk vindt wat je ziet, deel deze pagina dan met je vrienden en familie!

Meer kleurplaten

We hopen dat je onze collectie zomerkleurplaten leuk vond. Als je op zoek bent naar meer kleurplaten om de kinderen deze vakantie bezig te houden, bekijk dan hier onze prachtige collectie van meer dan 3000 kleurplaten van hoge kwaliteit.

En hier zijn de links naar onze andere seizoensgebonden kleurpagina’s:


.


creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Exclusivetuningworldwide
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart