Het beste van de kerstmarkt: kindercadeaus!

Vandaag belichten we de beste kindercadeaus van de kerstmarkt van dit jaar! Dit is een van onze favoriete round-ups omdat alles zo schattig is – de gepersonaliseerde ornamenten, kerstborden, feestelijk servies en meer! Deze zouden perfect zijn om begin december aan familie of uw eigen kinderen te geven, zodat ze ervan kunnen genieten in de aanloop naar eerste kerstdag!

Blader hieronder door al onze favoriete kindercadeaus. En bedankt voor het steunen van deze geweldige kleine bedrijven!

Camille’s Creations: DOSAYGIVE15 voor 15% korting op kerstartikelen!

Camille’s creaties is al lang een favoriet van DoSayGive, en met een goede reden. Haar aangepaste ontwerpen zijn erfstuk waardig en brengen kinderen van alle leeftijden zo vrolijk! Deze week krijgen DoSayGive-lezers 15% korting op alles kerstartikelen van Camille’s Creations met de code DOSAYGIVE15— zoals dit Cookies & Milk bord en mokken set en een schattige reeks van gepersonaliseerde ornamenten.


Winn en William: DSG2021 voor 15% korting op de hele site!

Winn en William maakt de schattigste handgeborduurde strikken en haarbanden voor kleine meisjes! Hun brede selectie van vakantie ontwerpen zijn perfect voor foto’s met de kerstman of kaarslicht op kerstavond – en maak ook schattige kousenvullers. Ze hebben ook veel niet-seizoensgebonden strikken die ook het hele jaar door gedragen kunnen worden. De 15% kortingscode van deze week is van toepassing op alles op hun site.

Ladybird Paper Co.: DOSAYGIVE15 voor 15% korting op alle vakantieartikelen!

Bespaar 15% op alles Feestartikelen van Ladybird Paper! Onze favorieten? Deze schattige Cadeaulabels voor de kerstman die eruit zien alsof ze rechtstreeks van de Noordpool komen. Lees zeker het lieve verhaal achter deze tags op Ladybird’s site.

Mayfly en Junebug: DSGHOLIDAY2021 voor 15% korting op de hele site!

De gepersonaliseerde couverts van Mayfly en Junebug zijn perfect voor het toevoegen van een extra dosis plezier aan je dagelijkse leven. Ze zijn vrolijk, stevig en een makkie om schoon te maken (een overwinning voor kinderen en ouders!). De stukken kunnen als set of afzonderlijk worden gekocht en onze kortingscode is alleen deze week van toepassing op alles op hun site! We houden ervan hoe het servies van Mayfly en Junebug zelfs een simpele donutrun op zaterdag in december nog feestelijker en gedenkwaardiger maakt.

LoHome: DSG15 voor 15% korting op de hele site!

LoHome’s aandenken ornamenten met monogram zijn een prachtig eerste kerstcadeau voor een nieuwe baby, en iets dat een gezin voor altijd zal koesteren! Elk ornament is met de hand gedetailleerd en gemonogrammeerd in 22K goud – een echt modern erfstuk.

Hier zijn een paar andere favorieten ornamenten van LoHome:

Lee

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Exclusivetuningworldwide
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart