Verbruikbare kerstcadeaus voor minder dan $ 30

Onze kerstmarkt gaat goed en vandaag wilden we onze favoriete verbruiksartikelen voor kerstcadeaus van de virtuele markt van dit jaar presenteren. Denk aan heerlijke jam, lekkere pecannoten en het servies en papier dat daarbij hoort. Dit zijn fantastische cadeaus voor leraren, klanten en buren tijdens de feestdagen – omdat mensen ze echt kunnen gebruiken voor entertainment of bakken! Zorg ervoor dat je nu een voorraad inslaat (en spaar terwijl je toch bezig bent), zodat je de komende maanden genoeg bij de hand hebt om te geven.

Jammit Jam: DSG15 voor 15% korting!

Jammit Jam is om zoveel redenen een van onze favoriete gastronomische cadeaus tijdens de feestdagen. De jam is heerlijk, ze hebben de beste recepten op de achterkant van elke pot en de prijs kan gewoon niet kloppen. Ze werkten dit jaar samen met Joy Creative Shop om cadeaulabels te maken voor de Jam en Broodmix ($ 19) – een perfect cadeau voor leraren en beheerders! Al hun geschenksets zijn doordachte geschenken om naar een vriend of familielid op lange afstand te sturen.

U kunt ervoor kiezen om nu of voor de feestdagen landelijk te verzenden. Plus, lokale gratis ophaalservice in Dallas.

Hier zijn enkele van onze favorieten in andere prijsklassen:

killer pecannoten

Killer Pecans: DOSAYGIVE voor 15% korting!

Een fantastische deal voor de heerlijkste pecannoten gemaakt door een lokaal echtpaar uit Dallas! Killer Pecannoten zijn de meest verslavende mix van zoet en pittig. Mijn man en ik kunnen niet stoppen met ze te eten! Sla cadeaus in voor klanten, familievrienden en vergeet niet om wat voor je eigen familie mee te nemen! Deze zijn geweldig voor kaasplanken of wanneer vrienden langskomen en zijn zo geweldig om te koken en bakken. Bekijk de vele heerlijke recepten met Killer Pecans hier.

Korting is voor 16 oz. origineel gearomatiseerd Killer Pecannoten blikken en tassen.

Killer Pecannoten Zak

16 oz. tas!

Killer Pecannoten Tin

16 oz. blik!

lucy grymes

Lucy Grymes: DOSAYGIVE15 voor 15% korting!

Lucy Grymes’ gepersonaliseerd, wegwerp placemats zijn een fantastisch cadeau voor een gastvrouw of familievriend, en ze zijn zo’n geweldige prijs, zelfs vóór de korting! Vergeet hun niet vaaswikkels, of. Ze kleden elke vaas meteen aan en zijn perfect om op te splitsen om je eigen bloemstukken te maken – geweldig voor leraren!

Natalie Chang: DOSAYGIVE15 voor 15% korting!

Het leukste buur- of vriendcadeau! Natalie Chang heeft de kop en het servetontwerpen van Thanksgiving en van Kerstmis beschikbaar. Een hoes met kopjes is een geweldig cadeau van minder dan $ 15 voor de buren. Of combineer met iets leuks zoals bommen met warme chocolademelk, theezakjes voor de feestdagen of een mix van warme chocolademelk. Een geweldig cadeau voor een gastvrouw voor Thanksgiving of oudejaarsavond!

vakantie kopjes

Tiny Tag: DOSAYGIVE15 voor 15% korting

Tiny Tag is jaar na jaar favoriet op de kerstmarkt! Hun klassieke, op maat gemaakte ontwerpen zijn een attent cadeau voor iedereen op je lijst – vooral leraren, buren of klanten. Docenten vinden het heerlijk om dingen te ontvangen die kunnen worden gebruikt (zoals notitieblokken!) Hun elegante briefpapiersets zouden ook leuk zijn voor een schoonmoeder.

Blader door alle geweldige kleine bedrijven op onze kerstmarkt voor meer cadeau-ideeën! Bedankt voor het winkelen klein!

Lee

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Exclusivetuningworldwide
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart